Sika

SikaArbeidsfottøy som vinner på komfort og kvalitet

Sika sko

OM SIKA

SIKAs sortiment har i hovedsak fokus på tresko for alle bransjer og formål, og arbeidssko som er skreddersydd for næringsmiddel- og legemiddelindustrien, HORECA, service og rengjøring, sykehus- og omsorgssektoren og tresko for alle bransjer.

SIKA er resultatet av generasjoners erfaring med utvikling og produksjon av arbeids- og vernefottøy av høyeste kvalitet. I dag utvikles alt fottøy i nært samarbeid med en rekke profesjonelle brukere, og naturlige fokusområder i produktutviklingen blir derfor bruk, funksjon og passform.

Sika sko oppbygning

Hva gir man til skoen som har alt?

Tilbehør

Sika Footwears tilbehørsprogram bidrar til en enda mer behagelig arbeidsdag for brukeren, for eksempel med støtdempende innleggssåler. I tillegg tilbyr vi forskjellige pleiemidler, som kan bidra til å holde fottøyet i topp stand over lang tid.

Vårt Sika utvalg. Trykk her

 

Tamahagane Kniver

Tamahagane Kniver

Tamahagane  Kniver er produsert i Tsubame, i Niigata-distriktet. Fabrikken drives av den andre generasjonen av knivfabrikanter. Men kunnskapen om kunstformen av å smi stål er betydelig eldre enn det. Den solide fremgangsmåten har blitt arvet fra generasjon til generasjon i århundrer. Tamhagane er navnet på det mytiske stålet som brukes til å lage sverdene til Samuraiene. Den samme teknologien er fortsatt grunnlaget for Tamahagans produksjon den dag i dag.

Tamahagane Kniver

Med sine knivserier San Tsubame, San  Kyoto og San har de raskt blitt en favoritt blandt mange av verdens kokker. Blandt annet det norske kokkelandslaget. Er du på utkikk etter kokkekniv, trancheringskniv, skallkniv, utbeningskniv, filékniv, grønnsakskniv, santokukniv, tournierkniv, nakirikniv, grønnsakshakke eller en utmerket brødkniv dekker Tamahagane ditt behov. Tamahagane Kniver er med sin skarphet, stabilitet og holdbarhet det ultimate verktøy på ethvert kjøkken, både profesjonelle og private. Med det utrolig skarp bladet rett fra pakken går jobben som en lek. Med Tamahaganes tilbehør som keramisk skjerpestav, diamant skjerpestav, slipestein, våtslip, slipeklemmer og knivvesker for oppbevaring og vedlikehold. Da sørger du for å ha et utmerket utvalg av kokkekniver som yter i lang tid framover. Med graveringsvalg på navn/ logo blir det enkelt å få en kniv som blir lagt merke til.

Slik produseres knivene fra Tamahagane.

Kokkeklær fra Segers

 Kokkeklær fra Segers

Kokkeklær fra Segers. Å bære kokkeklær fra Segers gjør deg ikke automatisk til en mester i jobben. Men mange mesterer jobben i våre klær. Norges mest talentfulle og prisbelønte kokker er ett eksempel. Men Segers klær finner du ikke bare på kjøkkenet. Plaggene brukes også av hovmesteren, servitøren, bartenderen, hotellresepsjonisten og av ansatte i helse- og omsorgssektoren. Høy kvalitet, design som speiler bedriftens visjon og funksjon som personalet trives i. Med riktig arbeidstøy forhøyer vi opplevelsen av virksomheten din. HAKKE. GRILLE. GJØRE RENT. MIKSE. SERVERE. PLEIE. I kokkeklær fra Segers blandes både mote og funksjon. Mange av produktene våre finnes i klassiske tidløse varianter, og kommer til å fungere like godt i morgen som de gjorde i går. Andre kolleksjoner har en høyre motegrad og følger sesongens trender og uttrykk. Fellesnevnerne er funksjonalitet og holdbarhet. Vi er en svensk bedrift og den skandinaviske følelsen finnes også i klærne våre. Designteamet sitter på hovedkontoret i Borås og arbeider tett sammen med produksjonsanlegg i Ukraina og Pakistan. Ved å ha full kontroll, fra første sting til ferdig produkt, garanterer vi at kundene får de beste produktene. SIDEN 1943. En dag i Borås i 1943 bestemte Gustav Segers seg for å slutte i jobben som snekker. Han kjøpte en sykkel og en koffert og dro til stedene rundt for å selge klær. Etter noen år skaffet han seg et kontor og ansatte noen syersker. Segers Fabriker var født. I dag er vi en familiebedrift i tre generasjoner med samme filosofi som i 1943 – nemlig å utvikle stilig og funksjonelt arbeidstøy som holder lenge. Svensk kvalitet Kokkeklær fra Segers forener klassiske modeller og mote. Fellesnevnere er funksjonalitet og slitestyrke. Uansett plagg holder Segers alltid i lengden. Med logo eller navne profilering får kokkeklær Segers virkelig din bedrift til å skille seg ut. Anbefalt profilerings metode er brodering men trykk kan ogå brukes på utvalgte artikler. Fra Segers kommer vårt utvalg av Kokkejakker, Servitørjakker, Forstykker, Kokkeluer, Bukser, Skjørt, Dresser. skjorter,  T-skjorter/Piké, Fritidsklær og Kokkeklær for barn.

Kokkeklær fra Segers