Tamahagane Kniver

Tamahagane Kniver

Tamahagane  Kniver er produsert i Tsubame, i Niigata-distriktet. Fabrikken drives av den andre generasjonen av knivfabrikanter. Men kunnskapen om kunstformen av å smi stål er betydelig eldre enn det. Den solide fremgangsmåten har blitt arvet fra generasjon til generasjon i århundrer. Tamhagane er navnet på det mytiske stålet som brukes til å lage sverdene til Samuraiene. Den samme teknologien er fortsatt grunnlaget for Tamahagans produksjon den dag i dag.

Tamahagane Kniver

Med sine knivserier San Tsubame, San  Kyoto og San har de raskt blitt en favoritt blandt mange av verdens kokker. Blandt annet det norske kokkelandslaget. Er du på utkikk etter kokkekniv, trancheringskniv, skallkniv, utbeningskniv, filékniv, grønnsakskniv, santokukniv, tournierkniv, nakirikniv, grønnsakshakke eller en utmerket brødkniv dekker Tamahagane ditt behov. Tamahagane Kniver er med sin skarphet, stabilitet og holdbarhet det ultimate verktøy på ethvert kjøkken, både profesjonelle og private. Med det utrolig skarp bladet rett fra pakken går jobben som en lek. Med Tamahaganes tilbehør som keramisk skjerpestav, diamant skjerpestav, slipestein, våtslip, slipeklemmer og knivvesker for oppbevaring og vedlikehold. Da sørger du for å ha et utmerket utvalg av kokkekniver som yter i lang tid framover. Med graveringsvalg på navn/ logo blir det enkelt å få en kniv som blir lagt merke til.

Slik produseres knivene fra Tamahagane.